Prkosna ljubav – 109. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 109. epizoda

By  | 

Piedad otkriva Ipolitu da joj se svidela serenada koju je Danijel platio Kamili, a najviše jer ju je otpevao Visente Fernandez.
Vivijana pomaže Kamili oko svadbene frizure. Kamili je žao što njena majka nije tu da joj pomogne i govori da ne razume zašto toliko ne voli Danijela. Danijel se takođe sprema za venčanje, njemu pomažu Rafael i Aron.
Agustina govori Dionisiju da joj nije drago što Kamila i Danijel pripremaju venčanje, ali da nije mogla ništa da učini da to spreči. Doda da će biti nazočna jer je nevesta njena ćerka.
Agustina prebacuje Amandi što se pojavila na Kamilinom venčanju, a Amanda joj odgovori da je došla na venčanje jer voli Kamilu i Danijela, i da je ništa ne može tako naljutiti kao kad vidi muškarca koji ju je toliko povredio. Sigurna je da će se sa vremenom otkriti ko je imao pravo. Kaže joj i da se samo nada da neće biti prekasno kada ona (Agustina) shvati ko je ustvari Dionisio.
Dante govori Danijelu da su on i Teresa tražili Abrahama po čitavom Čileu i da se čini kao da ga je zemlja progutala. Osim toga, najčudnije je to što je njegov (Danijelov) policijski dosje isto nestao. Dionisio sluša njihov razgovor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *