Prkosna ljubav – 114. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 114. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 114. epizoda

Danijel kaže Agustini da voli Kamilu i da je nikada neće napustiti. Agustina ga podseti da mora priznati Kamili da njihov brak nije zakonit. Doda i da bi, ako je zaista voli, trebao da joj vrati La Malkeridu i zauvek ode u Čile sa svojom porodicom.
Abraham govori Kamili da je svestan svoje greške, ali da želi sve da razreši. Kamila mu kaže da će se sve razrešiti kada Mirijam ispriča celu istinu. Abraham odgovori da se moraju strpeti dok se ona u potpunosti ne oporavi jer bi sada to bilo preopasno. Dionisio licemerno izjavi da niko od njih ne želi biti odgovoran ako se nešto dogodi Mirijam. Abraham kaže Dionisiju da ga zanima zašto je lagao rekavši da je Alonso taj ko je naručio Danijelovu umrlicu. I usput ga upita zašto im nije rekao ko je čovek koji je pokušao da ubije Danijela. Abraham počinje sumnjati na Dionisija.
Kamila i Danijel se grle, a ona mu kaže da joj je drago što su njegova supruga i kćerka živi. To je istovremeno i boli. Danijel joj kaže da je jako voleo Miriam i da to nikada nije skrivao, ali oplakao je njenu smrt i naučio je kako da je zaboravi. Kamila mu kaže da on sam treba da donese odluku hoće li ostati sa njom ili sa Mirijam.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *