Prkosna ljubav – 5. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 5. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 5. epizoda
Hulijan se sprema da zabije nož u leđa Danijelu, ali tada ulazi Abraham i govori Danijelu da mora da ode i svedoči.
Advokat Basera kaže Kamili, Alonsu i Agustini da Danijel nije ušao u avion za Meksiko, ali da nije ni kod kuće. Alonso kaže Kamili da će čekati samo godinu dana. Ako se Danijel ne pojavi, nasledstvo će biti njihovo.
Danijel daje izjavu i saznaje da će biti uhapšen nakon ispitivanja. Naime, tokom istrage nisu pronađeni otisci koji bi sumnjičili bilo koga drugog. Policija pokušava da ga navede da prizna da je želeo da ubije ženu kako bi dobio novac od osiguranja.
Abraham grubo saopšti Danijelu da je Mirijam u komi i da se možda nikada neće probuditi. Takođe se nada da će se ona probuditi i započeti život daleko od njega.
Advokat Basera kaže Kamili da je u noći kada je Danijel trebao da krene u Meksiko neko provalio u njegovu kuću. Njegova žena je teško ranjena i leži u komi. Svi dokazi upućuju na njega. Dok njegova supruga ne svedoči u njegovu korist, on će biti u pritvoru. Kamila ubrzo govori Agustini i Dionisiju da želi da reši pitanje nasleđa i odlučuje da ode u Čile i razgovara sa Danijelom u pritvoru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *