Prkosna ljubav – 4. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 4. epizoda

By  | 


Prkosna ljubav – 4. epizoda
Agustina kaže Kamili da je Danijel bio veoma sebičan kada je ostavio svu svoju imovinu svom vanbračnom sinu nakon što mu je dala svu svoju ljubav. Kamila odgovara da je njen stric imao pravo da ostavi novac kome hoće, a da je njegova ljubav bila nesebična jer nije tražio ništa zauzvrat. Kamila doda da će, kada Danijel preuzme nasledstvo, otići u kuću koju joj je stric ostavio.
Amanda otkriva ocu Baldomeru da Alonso nije ono za šta se predstavlja, i da je nasilan i arogantan.
Kamila uzrujano govori Alonsu da ne radi ništa na imanju bez njenog znanja jer ne znaju šta Danijel smera da preduzme.
Danijel govori Abrahamu da je neko provalio u njegovu kuću i ubio Mirijam.
Hulijan saopšti Dionisiju da nije mogao da ubije Danijela. Kaže da je naišla njegova žena i da je pištolj opalio i pogodio je. Dionisio mu kaže da mora da ubije Danijela.
Alonso poludi nakon što ponovo ne uspe da ima odnose sa Kamilom i krivi je za to.
Gaston govori Abrahamu da su u kući pronađeni samo otisci Danijela i Mirijam, da niko nije video lopova i da je pronađena samo polisa osiguranja. Kaže mu da je veoma čudno da je neko pokušao da ubije Mirijam baš kada je Danijel krenuo za Meksiko.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *