Prkosna ljubav – 37. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 37. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 37. epizoda
Pablovi roditelji su iznenađeni kada im on saopšti da želi da napusti Meksiko. Ljuti su i na Marijana što ovaj želi da ode, jer je tužan zbog neuspelog venčanja sa Luzmom. Prebacuju mu da ga je podržao u toj nameri. Kajetano kaže Marijanu da će poslati Pabla u inostranstvo, a Marijano odgovari da udaljenost ne rešava ljubavne nevolje.
Rafael priznaje Kamili da je zaljubljen u nju. Kamila odgovara da je još uvek u braku i da ga voli samo kao prijatelja.
Kamila obaveštava Alonsa da će kancelarija biti zatvorena sve dok se njen rođak Danijel ne pojavi i odluči šta želi da uradi, a njemu je opozvano bankovno punomoćje i kreditna kartica. Ona će mu isplatiti otpremninu čim joj donese dokaz o tome šta je uradio sa tri miliona pezosa koje mu je nedavno dala.
Danijel saoseća sa Luz Marijom jer on prolazi kroz sličnu situaciju. Ponudi joj svoju pomoć i rame za plakanje.
Isadora pokazuje Kamilin falsifikovani testament Alonsu, koji moraju da ga overe kod notara pre nego što se razvedu. On izjavi da su Kamili dani odbrojani.
Rodolfo pokazuje Hulijanovo telo Kamili koja je iznenađena kada vidi čoveka koji je pratio nju, Rafaela i Vivijanu. Natalija izjavi da zna ko je on.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *