Prkosna ljubav – 39. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 39. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 39. epizoda
Pablo želi objašnjenje od Luz Marije zašto je više ne zanimaju prijatelji i škola, ali ona samo želi da je ostavi na miru. Doda da će se zamonašiti. Leonsio se naljuti i izjavi da ona ne ide nikuda, ali Piedad joj daje dozvolu.
Danijel ulazi u sobu kod Leonsija da uzme Hulijanov mobilni telefon i pištolj. Leonsio ga vidi i kaže mu da će zažaliti zbog toga. Luzma pita Danijela zašto se posvađao sa Leonsijom i da li to ima veze sa ubijenim čovekom. Naime, čula je njenu majku kada je rekla da je Hulijan brat njenog oca. Doda da je Leonsio najgori čovek kojeg je ikada upoznala.
Alonso želi da mu Leonsio kaže gde je pištolj koji mu je Danijel dao. Leonsio priznaje svoj zločin i pravda se da je to učinio jer je želeo Luzmu. Alonso ga upozorava da će završiti u zatvoru ako policija pronađe pištolj. Leonsio ga pak moli da ga ne izda, zauzvrat neće reći ništa o smrti oca Baldomera.
Andres donosi pištolj i mobilni telefon Dionisiju. Ovaj mu čestita na dobro obavljenom poslu i kaže mu da bi mogao postati njegova desna ruka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *