Prkosna ljubav – 63. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 63. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 63. epizoda
Kamila obavesti advokata Baseru da se na imanju pojavio Fransisko koji se predstavio kao otac Danijela Diaza Akoste, da je sa sobom imao punomoć i da se raspitivao o nasledstvu. 
Dionisio ljutito kaže Rafaelu da pita Danijela Diaza Akostu šta to izvodi jer se njegov otac pojavio sa potpisanim punomoćjem da traži nasledstvo, a uz to je i Himenin otac. Rafael mu odgovara da ne zna ništa o tome, ali zna da Danijel nije tražio Fransiska, već da je Fransisko potražio njega, tvrdeći da je bolestan.
Himena se razveseli kada joj majka kaže da se njen otac pojavio na imanju i rekao da je otac Danijela Diaza Akoste.
Dionisio izvređa Isadoru što je ponovo skovala zaveru protiv njega i dovela Danijelovog oca na La Malkeridu, pa sada svi znaju da je dotični Himenin otac i Agustinin bivši muž. Međutim, doda i da bi mogli da iskoriste Himenu.
Jago pomaže Luz Mariji da se vidi sa Pablom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *