Prkosna ljubav – 73. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 73. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 73. epizoda
Osvaldo govori Kamili i Danijelu da je Salomon Morales napustio zemlju, a ona pita
ko je taj čovek. Oni joj objasne da je to javni beležnik taj koji je izdao punomoćje
Isadori da bi Danijelov otac mogao da preuzme nasledstvo. Osvaldo je sve ovo dozvolio da vidi dokle može da ide u svojoj zlobi, ali je uvek znao da punomoćje nije zakonito. Osvaldo veli Kamili da, iako misli da su joj svi okrenuli leđa, to nije istina. Uradili su to da je zaštite. Uverava je da je Danijel voli i da joj zato nije mogao reći istinu.
Alonso moli Kamilu da mu oprosti. Žao mu je zbog svega što je uradio. Kamila mu ne veruje, moli ga da se ne ženi i podseća ga da je njen ujak Danijel imao srčani udar kada je saznao da se on (Alonso) oženio iz interesa. To je strica koštalo života. Govori mu da dokaže svoju nevinost.
Dionisio dolazi u hostel da ponudi Nataliji posao. Amanda ga upozorava da se kloni njene ćerke ili će pozvati policiju i otkriti im da je Dionisio Ferer zapravo Hektor Gutjerez. Dionisio grubo odgovara da ona neće ništa da kaže, jer bi njena ćerka mogla da snosi posledice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *