Rangrasiya – od 118. do 121. ep. – Thakurain dođe u palatu!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 118. do 121. ep. – Thakurain dođe u palatu!

By  | 

Rangrasiya – od 118. do 121. ep. – Thakurain dođe u palatu!

118: Danveer počne da plače pa ga Dilsher teši. Danveer kaže Dilsheru da je njegova greška što je sakrio istinu da ga je Dilsherova žena kontaktirala nakon što je otišla i napustila ih. On je kriv što Rudra toliko mrzi svoju majku. Dilsher napusti sobu i otišavši kod Parvati, upita je da li je Rudra popričao sa svojom majkom kako treba. Parvati kaže da je Rudra pun mržnje prema svojoj majci i puno ju je povredio svojim rečima. Dilsher kaže da će Rudri trebati vremena da se oporavi i da prihvati svoju majku.

119: Rudra je šokiran videvši da njegova majka dolazi u palatu sa Parvati. On zabrani svojoj majci da zakorači u palatu, ali se iznenadi kad mu Dilsher kaže da je on tražio od Parvati da je dovede kući. Rudra kaže Dilsheru da ga je ona napustila zbog Tejawata, ali uprkos tome Dilsher zatraži od njega da joj dopusti da se vrati. Dilsher takođe kaže da je to između muža i žene, on neka se ne meša. Rudra pobesni čuvši ovo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


120: Neprijatna atmosfera vlada za večerom pošto je Rudrina majka došla za sto. Parvati odnese Rudri večeru i kaže mu da jede, ali Rudra ustane odbijajući da jede. Parvati se za sto kada se pojave Mohini i Sumer. Videvši Sumera, Danveer pita Mohini šta to radi, ali zaćuti kad dobije hladan odgovor od nje.

121: Mohini istresa sve frustracije koje je skupljala u sebi tokom 15 godina. Mohini kaže da se ona brinula za palatu i posao koji je propadao kad je Dilsher pobegao sa sinom. Ona šokira sve izjavom da će napustiti palatu.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site