Rangrasiya – od 122. do 125. ep. – Mala traži od Dilshera pomoć da se približi Rudri!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 122. do 125. ep. – Mala traži od Dilshera pomoć da se približi Rudri!

By  | 

Rangrasiya – od 122. do 125. ep. – Mala traži od Dilshera pomoć da se približi Rudri!

122: Mala, Rudrina majka je veoma povređena Mohininim rečima, i nakon što ostavi pismo Parvati, ona ponovo napusti palatu i ode. Sledećeg jutra, Rudra je romantičan sa Parvati, ali kad ona pomene Malino ime, Rudra pobesni i ode. Mohini pakuje svoje stvari da bi napustila palatu, dok Sumer i Samrat pokušavaju da je zaustave. Parvati odnese čaj Rudri i Mali i zatekne Rudru ljutog.

123: Parvati pita Rudru da joj pomogne da potraži Malu, ali on odbije. Parvati kaže da je Mala otišla zbog Mohininig pretnji da će napustiti palatu. Takođe mu zapreti da čak iako joj ne pomogne, ona će otići da je traži i neće se vratiti dok je ne pronađe. Ignorišući sve, Rudra ode na posao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


124: Rudra zajedno sa Parvati vrati Malu kuću. U povratku, Mala pokuša da priča sa Rudrom, ali on viče na nju rekavši da mu ne treba nikakvo objašnjenje. Kući, Mohini je šokirana videvši da se Mala vratila

125: Rudra stiže u BSD i sedne i razmisli o razgovoru između Maitalee i Parvati o venčanoj ogrlici koju je on kupio Parvati. Laila zove Rudru i pokuša da započne razgovor sa njim. Rudra pređe na poentu i prekine vezu. Dilsher priča sa Malom i kaže joj da zna zašto se vratila. Mala traži od Dilshera pomoć da se približi Rudri.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site