Rangrasiya – od 150. do 153. ep. – Shantanu ubije Parvati!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 150. do 153. ep. – Shantanu ubije Parvati!

By  | 

Rangrasiya – od 150. do 153. ep. – Shantanu ubije Parvati!

150: Parvati je šokirana kad Mohini dođe vičući da njenog nakita i novca nema. Parvati odvede Rudru sa strane i ispriča mu za ljubavnu aferu između Shantanua i Sunehri. Shantanu zaustavi auto na pola puta pre nego što stigne u Jaipur. U kući su svi šokirani otkrićem da je Sunehri pobegla sa Shantanuom, ali odbiju da poveruju u to. Mohini okrivi Parvati da je nagovorila Sunehri. Iznenada, Shantanu se pojavi na vratima i zatraži oproštaj od svih njih.

151: Parvati je šokirana kad vidi sliku koju joj je poslala tetka iz Birpura i odluči da kaže Rudri. Pošto se zabrinuta pojavi na veridbi, Shantanu primeti promenu u Parvatinom ponašanju. Parvati pod izgovorom ode u Shantanuovu sobu da bi pronašla dokaz protiv njega. Ona se seti slike i pronađe pepeo Shantanuovog brata. Shantanu se pojavi u sobi i poželi joj dobrodošlicu u svet stvarnosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


152: Mohini nije srećna nakon vesti da je Parvati trudna i kaže Sumeru da uradi nešto povodom toga. Shantanu se podsmeva Amanu koji deli slatkiše u BSD-u. Aman mu kaže da su ti slatkiši u čast srećnih vesti da je Parvati trudna. Shantanu poludi čuvši ovo. Sumer pokuša da se približi Shatabdi koja mu otkrije svoja osećanja. Prolazi par meseci. Sumer objavi da je i Shatabdi trudna. Svi su veoma srećn.

153: Rudra stigne kući i kad uđe pretuče Shantanua. Rudra iznenada ugleda krv na Shantanuovim rukama i strahujući od najgoreg, upuca ga. Rudra potom požuri u sobu i pronađe svog sina na ormanu i Parvati kako leži na podu. On pokuša da odvede Parvati u bolnicu, ali ga Parvati zaustavi i natera ga da joj obeća da će se uvek brinuti o njihovom sinu. Nakon što joj Rudra obeća, Parvati izdahne na njegovim rukama.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *