Rangrasiya – od 146. do 149. ep. – Shantanu želi da oženi Sunehri?!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 146. do 149. ep. – Shantanu želi da oženi Sunehri?!

By  | 

Rangrasiya – od 146. do 149. ep. – Shantanu želi da oženi Sunehri?!

146: Mohini je šokirana što je Sisodia oženila Sumerom Shatabdijom nakon što je Samrat pobegao sa Shantanuom i Parvati. Sisodia upozori Mohini da ne maltretira njenu ćerku i ode. Nakon što Sisodia ode, Samrat se vrati i upozori Mohini da se ne meša više u njegov život. Parvati pita Mohini da uradi „Gruh Pravesh“ Shatabdi na tradicionalni način. Mohini ljuta ode, a Parvati uradi „Gruh Pravesh“ Shatabdi i Sumeru. Te noći Mohini kaže Sumeru da mnogo maltretira Shatabdi da bi se vratila kod oca.

147: Rudra upadne u Shantanuovu sobu i zahvali mu što je oslobodio Samrata i što je spasio Parvati. Kad Rudra i Parvati izađu, Parvati se oklizne i Rudra je pridrži da ne padne. Videvši ovo, Shantanu kaže da ne može da gleda tu ljubav i bliskost. Sunehri čuje ovo i kaže Shantanuu da zna razlog za njegovu ljubomoru, to je zato što nema nikoga svog. Sutradan, Shatabdi napravi „halwu“ za sve, ali Sumer i Mohini odbiju da jedu. Za doručkom, Shantanu da Sunehri poruku i zatraži da se vide tačno za sat.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


148: Shantanu je šokiran videvši metak u Rudrinim rukama. Rudra se priseti svih incidenata koje su se prethodnih dana desili njemu i Parvati. Potom on odvede Parvati negde i da joj poklon. Dok ona gleda poklon, Rudra obuče jaknu koju je Mala sašila. Parvati zatraži od Rudre da joj peva, on pristane ako će ona da igra sa njim. Sutradan, Sumer sipa prah za svrab u vodu za kupanje za Shatabdi. Kad Shatabdi siđe dole nakon što se sredi i svi su šokirani kad vide da je njeno lice osuto.

149: Shantanu nestrpljivo iščekuje Sunehri. Parvati vidi to. Sunehri dođe i kad joj Shantanu priđe, Parvati dođe i pita ih šta to rade. Sunehri veoma neodlučno kaže Parvati da ona voli Shantanua, kao i on nju. Čuvši ovo, Parvati kaže Sunehri da se vrati u kuću. Nakon što Sunehri ode, Shantanu traži od Parvati da popriča sa starijima o njihovom venčanju, ali ona to odbije. Parvati pokuša da uteši Sunehri koja joj kaže da ona ne želi da je vidi srećnu. Te noći se Rudra vrati i kaže da je metak koji je ispaljen bio iz pištolja koji pripada BSD-u.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site