Ranjene ptice 21. i 22. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 21. i 22. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 21. i 22. epizoda!
21. epizoda
Merjem želi da sazna šta se nalazi u misterioznoj sobi, ali nikako to ne uspeva zbog Leventa. Levent prati svaki korak koji napravi Merjem i kada je uhvati po svojoj sobi odluči da je istera iz kuće. Omer je ljut jer ujutro ne zatiče sestru u kući. Ajše i Merjem pokušavaju rayotkriti Leventa i njegovo nepredvidivo ponašanje. Tekin je i dalje uporan u osporavanju Merjeminog plaćanja duga.
22. epizoda
Neriman je besna zbog nestanka haljine i viče na decu. Tekin je ljut što je Merjem uspela da isplati dug iako nije zaposlena. Ulvije ne može da gleda tužnog Omera, te naziva Merjem i nudi joj da se zaposli u konaku. Hulija nagovara Omera da nastavi da priča ukućanima kako pati za sestrom, ne bi li ga oterali, a i ne sluti da će uskoro doći i Merjem. Levent je ljut na majku što je zaposlila Merjem, ali joj nije u stanju reći razlog svog protivljenja. Ajše se zapošljava u Metehanoglu Holdingu. Besna Hulija smišlja novi plan koji će oterati Merjem.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site