Ranjene ptice 9. i 10. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 9. i 10. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 9. i 10. epizoda!
9 epizoda
Merjem danima ne odlazi na posao zbog burnih događnja s Omerom, te zbog toga dobija otkaz. Novac od posljednje plaće daje Tekinu. Levent govori svojoj majci kako je Omeru potrebna pravna podrška, te da mu treba obitelj. Zbog toga odlučuje pozvati socijalnu službu, te posavjetovati se s njima kako djetetu pomoći na najbolji način. Hulija pomaže pobjeći Omeru, te on ostaje sam u velikom gradu, izgubljen i uplašen.

10 epizoda
Merjem je nasmrt preplašena zbog nestanka njenog brata, dok Hulija likuje što se otarasila djeteta. Merjem i Levent kreću u potragu za Omerom. Levent koristi svaku priliku da obaspe Merjem uvredama i ponizi ju. Čamur obavješćuje Tekina da je vidio Omera i obećava mu da će ga pronaći i dovesti. Mali Omer luta ulicama Istanbula tražeći svoju kuću. Hulija je sluđena jer joj je nestao časopis u koji je u žurbi umetnula kovertu. Merjem uzaludno pokušava izazvati osjećaj ljubavi i brižnosti kod nemilosrdnog oca.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site