Rishta Likhenge Hum Naya - 105. ep.- Ratan traži način kako da odbije Diyu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 105. ep.- Ratan traži način kako da odbije Diyu!

By  | 

Diya je srećna i misli kako će priznati Ratanu sve. CT pomisli kako treba upozoriti Ratana o Diyinim emocijama. Ratan gleda Diyin medaljon i ugleda svoju sliku, pita se zašto je stavila tu. CT govori Ratanu da je Diya stavila njegovu sliku jer je on u njenom srcu, zašto je tako šokiran. Trebao bi biti srećan, njihova veza je procvjetala nakon medenog mjeseca, poslala mu je užinu da iskaže svoju ljubav, ovih dana je tako srećna i izgubljena. Rekla joj je da ga je zavoljela. Rekla je i Nityi da mu sprema nešto specijalno, čeka ga u sobi. Ratan se prisjeti nedavnih dešavanja. Pita se šta je Diya vidjela u njemu, ne može je odbiti, ne može je povrijediti.
Mohana govori Yashu da je izdala majku i ostavila porodicu zbog njega, ali on nju ne voli kako ona njega voli. Yash govori da je voli najviše. Ostaviće svoj posao u policiji zbog nje. Mohana misli kako je uklonila Diyin uticaj na Yasha.
Ratan moli Boga za ideju kako da odbije Diyu, a da je ne povrijedi. Ne može biti dobar muž. Bhuvan veli da ima on rješenje. Konobar im govori o momku koga je žena napustila jer se drogirao. Ratan govori da on neće to, Bhuvan mu govori da glumi. Daje mu brašno i kaže da se pretvara. Ratanu se svidi ideja, bolje da joj padne u očima nego da je povrijedi.
Najava: Ratan poželi Diyi dobro jutro. Misli kako će Diya vidjeti bijeli prah u kupatilu i posumnjati.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno