Rishta Likhenge Hum Naya- 77. ep. - Ratan iznenadi Diyu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya- 77. ep. – Ratan iznenadi Diyu!

By  | 

Ratan dekoriše dvorište hotela za Diyu. Diya stiže tu. Ratan je gleda kroz balone i pita da li joj se dopada. Ona upita zar je to za nju. On ironično govori da je za Katrinu Kaif, pa normalno da je za nju, za koga drugog? Muzika svira u pozadini. Ratan joj kaže da sjedne, nazdravi pićem. Diya je napeta, on veli da nema alkohola. Pomisli kako treba biti dobar muž pa recituje poeziju, ali zaboravi tekst. Diya veli da ima i ona iznenađenje i daje mu buket. Ratanu se ne sviđa. Djya veli da je znala, zato mu je kupila i poklon. Ratan sav srećan otvara i vidi aparat za kafu. Potom kaže njoj da zatvori oči. Konobar donosi tortu. Diya se oduševi. Veli da će se brzo vratiti. Ode do sobe da obuče zapadnjačku haljinu. Obuče je i izađe. Ratan vidi da dolaze neke cure i sakrije se. Šokira se Diyinim izgledom, pohvali je. Upita je za ples dok muzika svira.
Nazdravljaju pićem, ali se pospe po Ratanu te se on ode presvući. Prijatelji ga sretnu i ismijavaju Diyu i njega, ne znajući da je to on. Govore da je par staromodan. Ratan slaže da je neoženjen. Gđa Taneja dolazi do Diye koja se pohvali da joj je muž to pripremio. Ratan dolazi, njoj osmijrh nestane sa lica. Ratanova drugarica dolazi i zagrli ga. Pita da li je Diya njegova starija sestra. Gđa Taneja kaže da mu je žena. Djevojka pita Ratana što se oženio sa 21 godinom. Diya i Ratan odu.
Diya zove sestru i ispriča joj. Ratan se pita kako da kaže Diyi da ne voli da ljudi znaju da je oženjen. Pomogne joj da skine nakit. Ona veli da je htjela ostati u hotelu tu i ići u disko. Njemu to ne odgovara.
Mohana zove Yasha i zahvali mu se što je izvukao iz pritvora. CT mu govori da djevojka dolazi sutra, neka vidi sliku. On se rastuži zbog svojih roditelja, CT ga tješi. On veli da će vidjeti djevojku uživo.
Najava: Ratan govori Diyi da ima glavobolju. Diya ode po lijek. On roni u bazenu i zadržava dah kao dio izazova sa društvom. Oni se pitaju da li je mrtav. Diya dolazi tu

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno