Rishta Likhenge Hum Naya - 69. ep. - Ratan je ljut na Diyu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 69. ep. – Ratan je ljut na Diyu!

By  | 

Ratan dolazi u svoju sobu. Diya se oklizne na štiklama i padne na njega. Izvini se. Ustaju, ali Ratanovo odijelo se pocijepalo od Diyinih narukvica. Ona mu se opet izvini. On iznerviran ode, govori da štikle nisu za nju. Diya zove Ishu i pita je za pomoć. Bhuvan govori da taj brak neće funkcionisati. Diya gleda videe na internetu i sprema se. Namješta frizuru. Sakshi je pita šta je uradila, kako će obući haljinu sada. Diya plače. Yash dolazi i tješi je. Nije lako, ali ona je borac. Diya mu se zahvali. Ratan misli kako mora nazvati urednika magazina, ali ne može naći telefon. On je ispao kod Diye i Diya se javi na poziv urrdnika. On pita ko je ona, ona veli da je Ratanova žena. Urednik misli kako je htio da ga objavi kao najpoželjnijeg neženju, a on se oženio. Diyina se haljina iscijepa. Stiže slikar Aniket. Urednik dolazi i čestita Ratanu vjenčanje. Govori da je trebao reći, objavili bi ih kao novopečeni par. Ratan pita ko mu je rekao, urednik veli njegova žena. Ode. Ratan baca cvijeće ljutito. Diya mu se miješa u život.
Diya zove Ishu, dolazi i Ratan. Isha hoće da dovede krojača jer je Diyina haljina pocijepana, ali Ratan je ljut, govori da će portret biti u tome i povuče je za ruku. Pita Aniketa kako da poziraju. Aniket kaže da Diya stoji, a Ratan sjedne. Napravi portret i pokaže svima. Sakshi govori da se ne poklapaju. Aniket veli da su po njrgovom iskustvu rođeni jedno za drugo.
Ratan baca avionske karte u kantu. Njegove želje i snovi su u kanti. Misli kako Diya ništa ne može kako treba uraditi.
Najava: Diya pokuša pomoći Ratanu. Padnu u kupatilu i pukne tuš. Drže se dok voda kaplje.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno