Rup 191. epizoda!Rup pretuče Dineša!

Indijske Serije

Rup 191. epizoda!Rup pretuče Dineša!

By  | 

Đigna i Maniš su uhvaćeni i dovedeni pred starešinu sela. Starešina kaže da će da postave primer svima i da ih nauče lekciju. Muškarac uperi pištolj u Maniša i pođe da puca, ali mu Maniš otme pištolj i pobegne odatle. Šamšer i Samru isto dođu tu. Đigna plače i moli oca za pomoć. Maniš joj kaže da trči. Oni se uhvate za ruku i beže. Svi seljani se skupe i jure za njima, pa na kraju ih i opkole. Šamšer uperi pištolj u Maniša. Đigna stane ispred njega odlučno i buni se. Dineš isto dođe tu i uzme kaiš da pretuče Đignu, ali Rup dođe tu i uhvati mu kaiš. On mu otme kaiš i kaže da mu je rekao već da ne tuče njegovu sestru. On kreće da ga udara i mlati kaišem, a zatim pesnicama i govori da nemaju prava da unište život njegove sestre. Šamšer mu kaže da prekine. Rup kaže da neće dozvoliti da život njegove sestre bude uništen. Išika dođe tu s policajkom. Inspektorka im naredi da prekinu sve ovo.

U sledećoj epizodi:
Rup pokaže sudiji Đignine povrede i kaže da je trpela nasilje od strane muža, on želi pravdu za svoju sestru. Sudija kaže da je Đigna nedužna i da ima prava da donese svoju odluku. Šamšer besni i mršti se

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site