Šampion – 26. i 27. epizoda

Šampion - Şampiyon

Šampion – 26. i 27. epizoda

By  | 

Šampion – 26. i 27. epizoda

26. epizoda: Kako bi zatražila oproštaj od njega, Muđela poseti Kavkaza. Ne znajući da je sve deo njenog plana, Kerem se naljuti na Sunu kada sazna da je Tanselu pružila novu šansu. Serhat sazna da je Muđela trudna. Zafer zamoli svog oca da odu zatražiti Selvinu ruku. Suna je presrećna zbog Gunešove dobrodošlice. Aladagli pozove Tanselu i izda mu naređenje da preuzme Kavkaza iz Jamanovih ruku. Džengiz se priprema na borbu sa Kavkazom.

27. epizoda: Derviš odgodi meč koji će Firat odigrati za drugi dan. Firat je prilično zbunjen zbog toga. Kerem poludi nakon saznanja da je Tansel kriv za očevu smrt, odlučan je da ga natera da snosi posledice za svoje delo. Suna sasvim slučajno sazna da je Derviš na čelu svega, pretražujući datoteke o svom bratu. Muči je krivica što je celo vreme krivila Firata za to, a od njega potraži i pomoć.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site