Šampion – 36. i 37. epizoda

Šampion - Şampiyon

Šampion – 36. i 37. epizoda

By  | 

Šampion – 36. i 37. epizoda

36. epizoda: Jaman sazna od Kado da je Aladagli bolestan. Kerem govori Nesli da će bez obzira na sve biti uz nju. Kavkaz i Guneš se oproste od Jamana, Zafera i Nesli. Suna od Tansela sazna da je čovek za kojeg Kavkaz radi zapravo Derviš Aladagli. Zafer pokušava da nagovori Selvinog oca. Zafer ipak mora smisliti nešto drugo s obzirom da Tahsin nema nameru da pregovara. Stvari neće biti tako jednostavne.

37. epizoda: Tansel želi da pređe na Aladaglijevo mesto, te zato dogovara sastanak sa njegovim neprijateljem i sa njim postigne dogovor da zajedničkim snagama uklone Aladaglija. Kerem i Neslihan se zbliže. Tansel od Muđele sazna da je Ejlul Aladaglijeva ćerka a Guneš njegov rođeni unuk. Inspektor Zija od Kavkaza sazna o Aladaglijevim nezakonitim poslovima. Nakon odlaska njenih roditelja, Suna je tužna. Tansel primora Sunu da jede, svestan da je Keremov kec u rukavu. Tansel otkrije Suni stvari koje je Firat skrivao od nje, a ona je šokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site