Šampion – 32. i 33. epizoda

Šampion - Şampiyon

Šampion – 32. i 33. epizoda

By  | 

Šampion – 32. i 33. epizoda

32. epizoda: Tansel, koji je prisilio Kerema u njegovu kancelariju, želi da sazna od koga je Suna saznala istinu. Video u kom je Kerem Akif sve ispričao su do sad pogledali Suna, Firat i Zafer. Gunešov otac krije od njega odlazak na meč boksa. Guneš je uznemiren zbog toga. Suna se zbliži sa sestrom. Nesli je oteta. Akif je pronađen mrtav, a ta vest odjekne kao bomba. Tansel se svim silama trudi da sakrije istinu. Aladagli želi da Kavkaz i Guneš žive sa njim na farmi.

33. epizoda: Tansel je oteo Nesli. Kako bi Keremu podmetnuo Akifovo ubistvo, on mu zapreti Neslinim životom i uzme njegove otiske prstiju. Sunu majka moli za oproštaj ali i da ćuti o onome što se zbilo pred Keremom. Tahsin neće ni da čuje za Zafera koji izjavi da je spreman dati život za svoju ćerku ukoliko je potrebno. Ipak, Zafer se priprema za prosidbu. Kavkaz od Jamana saznaje istinu o Dervišu Aladagliju. Jaman i Zija ga ubeđuju da se preseli kod njega (Jamana) i prenosi im informacije o njemu. Aladagli je radostan nakon što je Kavkaz pristao na njegovu ponudu. Napokon će imati priliku da se zbliži sa unukom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *