Šampion – 98. i 99. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Šampion - Şampiyon

Šampion – 98. i 99. epizoda

By  | 

Šampion – 98. i 99. epizoda

98. epizoda: Primorana da ode, Suna se teška srca oprašta od Kavkaza koji nema razumevanja za njen odlazak. Tansel pokuša da upuca Kerema ali mu je pištolj prazan. Održavaju se pripreme za veliki meč. Nakon lekarskog pregleda, ustanovljeno je da Kavkaz nije u stanju za borbu. Mesut ubije Tansela usput mu prenoseći pozdrav od Elise. Selvi nagovara Zafera da naprave duplo venčanje na kom će se venčati i Nesli i Kerem. Zafer predloži da drugi par budu Suna i Kavkaz. Obzirom da Tansela više nema, svi su uvereni da će se Suna vratiti nazad.

99. epizoda: Zafer saopšti Kavkazu da je Tansel mrtav. Guneš ima novi nadimak – Maršal. Nesvestan da i njegova sestra i Kerem planiraju tajno venčanje, Zafer govori Kavkazu da će se u tajnosti venčati. Svi se raduju zbog Kerema koji je dobio ponudu za jako bitan meč. Zafer je van sebe kada sazna da Nesli planira tajno da se venča. Kavkaz sazna da mu se stanje znatno pogoršalo i da mu je život u opasnosti. McVardija menadžer nagovori da se bori sa Kavkazom, ne bi li dokazao da je zaista u stanju da ga pobedi.

 

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno