Saraswatichandra - 407. ep. - Saras je izgubio pamćenje?!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 407. ep. – Saras je izgubio pamćenje?!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Kumud je primetila da se Saras malo pomerio i dozvala doktora koji odmah interveniše. Sa druge strane, Guniyal pokušava da nahrani neke od ukućana, ali svi su neraspoloženi i utučeni. Vidjačatur veruje da će Saras biti bolje, ali se pita zašto njega uvek snalaze ovakve nevolje. Anuška priznaje ukućanima da Sarasova nezgoda nije nezgoda, već zapravo smišljen plan. Uplakana je, prizna im da je sve uradio Rohit, zapravo je čista laž da je on njen rođak. Morala je da ćuti jer joj je kidnapovao brata. Ispriča im šta se dogodilo, i spomene i činjenicu da je mislila da im se ništa loše neće dogoditi. Bila je u šoku videvši šta se dogodilo Sarasu. Kabir se baš naljuti na nju, ali ga ostali ubede da nije Anuškina krivica, i ona je nosila ogroman teret, bila je primorana. Kabir na kraju kaže utučenoj Anuški da se ništa neće desiti njenom bratu, ali onog Rohita neće poštedeti. Saras je van opasnosti. Kumud je donela odluku da bude uz Sarasa, ali ne i ispred njega, držaće se podalje pošto smatra da je upao u nevolju zbog nje. Sledećeg jutra, Sarasa dovode pred porodicu u bolnici. Kumud se krije od njega i posmatra. Saras ih ne prepozna, što šokira ukućane. Izgleda da je Saras izgubio pamćenje!
U sledećoj: Sarasa dovode nazad u Desai kuću. On pita gde je njegova kuća, mogu li saznati to, kako bi mogao da se vrati gde pripada?

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site