Shakti (281. ep.) 21.06.2017. – Niko ne želi da pomogne Somiji, Surbi reši da se uda, zbog Mahindera!

Indijske Serije

Shakti (281. ep.) 21.06.2017. – Niko ne želi da pomogne Somiji, Surbi reši da se uda, zbog Mahindera!

By  | 

Surbi se razneži, grli ga i plače: ,,Molim te, izvini.. Ti si najbolji tata na svetu. Želim da budem tvoja ćerka i u sledećem životu.”

Somija dolazi i daje lekove svom ocu, Mahinderu. Surbi pita Somiju da ide kući. Somija kaže da će ostati ovde. Harman joj kaže da će on ostati, a nek’ ona krene kući. Somija kaže da se oseća dobro i nema razloga za to. Prito kaže da će one otići, a Harman da ostane tu. Pita Somiju da pođe. One izlaze iz bolnice.
Šano servira svima ‘lasi’. Harak Sing se pita kada će Prito doći. Ravi kaže da Mahinder očigledno nije umro dosad. Čintu joj kaže da ćuti – nije ni išla u bolnicu, a tu priča neke gluposti samo. Harak Sing mu kaže da ide u svoju sobu. Prito, Somija i Varun se vraćaju kući. Harak Sing ih vidi i pita kako je Mahinder. Prito kaže da je sada dobro. Čintu prilazi Somiji i kaže joj da će doneti tanjir, zna da je ona gladna. Somija kaže da nije gladna, ali Čintu ipak odlazi da donese tanjir.
Prito pita Harak Singa da spremi aranžmane za Varunovo i Surbino venčanje, kaže da će Surbi da plati jer nije ostala sa Harmanom. Harak Sing govori da je Harman lud za Somijom kinarom, a Varun za njenom sestrom. Prito ga pita da spremi aranžmane samo i nasmeje se. Ravi misli: ,,Kada se Surbi vrati u kuću, Somija će biti jaka.” Ona je napeta zbog toga. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *