Shakti (281. ep.) 21.06.2017. – Niko ne želi da pomogne Somiji, Surbi reši da se uda, zbog Mahindera!

Indijske Serije

Shakti (281. ep.) 21.06.2017. – Niko ne želi da pomogne Somiji, Surbi reši da se uda, zbog Mahindera!

By  | 

Čintu zove Harmana i pita ga da ubedi Somiju da jede, čak ni on nije ništa jeo.

On daje telefon Somiji. Harman joj govori: ,,Tu je neko da se brine o tebi, Gulabo. Poslušaj ga. I Čintu je gladan, a znam da si i ti gladna. Idite sada i jedite, okej?” Somija se složi, a on joj kaže da jede i priča sa njim usput. Čintu napravi Somiji urolovani sendvič i pita je da jede i priča. On kaže da će ići i pričati. Harman kaže da ih je mali (Čintu) ostavio same da pričaju i ponovo postupio razumno. Somija ga pita kako joj je otac. Ravi kaže Šano da je danas nepogodan dan za Somiju i da će je sada skloniti sa svog puta (one žele da je ubiju, prim. prev.). Somija kaže Harmanu da se gubi signal. On joj kaže da ode na terasu i priča odatle. Ravi i Šano je čuju. Somija pita Harmana kada će se vratiti kući i kako je Mahinder. Ona ga pita da je informiše o svemu i završava razgovor. Šano i Ravi dolaze tu gde je Somija, na terasu. Ravi iskoristi priku, srećno je gurne odatle. Somija pada i viče za pomoć. Ravi i Šano su šokirane, videvši da se ona uhvatila za gredu na terasi. Ravi i Šano trče niz stepenice. Harak Sing i ostali izlaze napolje i pitaju šta se to dešava tu. Čintu dolazi da spasi Somiju i pita je da mu dâ ruku, svi su šokirani. Balvinder ga uhvati i pita da se pomeri nazad. Somijini prsti popuštaju, ona se jedva drži.. Svi gledaju zapanjeno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava za sledeću epizodu – Harman spašava kinara da je ljudi ne pretuku. Iznenada, neko je upuca. Ona umire i Harmanovom krilu. Harman gleda šokirano i brine se za Somiju.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *