Shakti! Sestre 780 epizoda! Ravi napušta kuću!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 780 epizoda! Ravi napušta kuću!

By  | 

Otac plače i doziva je, ali ona ipak ode odatle. Šano gleda ovo i smeška se zlobno. Harak kaže glasno: ,,Pošto je snaja otišla iz kuće, izgleda kao da nam je i sva sreća otišla. Sve stvari pucaju!”
Bansal ga zove da se vide iz poslovnih razloga i predlaže mu da dođe kod njega kući. Ovaj se slaže i prihvata da dođe tu sa Harmanom. Viren mu kaže da se nešto dobro desilo makar. Odoše u sobu.

Malo kasnije, Harman dolazi u kuću iživciran i pita Sindu: ,,Šta se desilo? Zašto si me zvala da dođem kući hitno? Mogla si da mi kažeš i preko poziva!”
Sindu kuka: ,,Brate, seka Ravi je otišla iz kuće. Ne znam kuda je otišla. Molim te da izađeš i potražiš je. Molim te!”

Šano i Prito dođu i gledaju ovo. Harman viče: ,,Želela je da ode i otišla je! Nikoga neću da tražim!”
Prito: ,,Kako neodgovoran brat. Sestra ti je otišla od kuće i tebe nimalo ne zanima!”
Harman: ,,Da, dosadno mi je svega. Kad pokušam neke stvari da sredim, druge se unište. Kad se nešto popravi, drugo se pokvari! Nemam nikakve ni sa kim više!”
On pođe u sobu kad ga otac spreči i izlazi iz sobe sa Virenom govoreći mu da pođe sa njima. Harman odbija da ide, ali mu ovaj govori da su dobre vesti i da se spremi da idu. Poslovna stvar je u pitanju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site