Sherdil Shergill – 30. epizoda - Bairav pošalje ljude da otmu Anmola!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 30. epizoda – Bairav pošalje ljude da otmu Anmola!

By  | 

Sherdil Shergill – 30. epizoda – Bairav pošalje ljude da otmu Anmola!
Punit zamoli Ađita da nazove Gunđanine, ali joj on kaže da ne brine jer je Manmit uradila pravu stvar i on će za sve biti uz nju.
U međuvremenu, Murari se izvinjava zamišljenom Bairavu što nije odgovorio Manmit, a ovaj se pita ko je pozvao Gunđaninog svekrva i svekrvu na veridbu. Na pamet mu padne da je čuo Čoti i pita gde je ona. Murari ga uverava da će otkriti osobu koja stoji iza zavere ali prvo, kako će uraditi DNK test. Doktor je došao da pregleda Nirali jer se njeno zdravlje pogoršalo. Bairav razgovara sa doktorom kog pita za proces DNK testa. Ovaj mu objasni o čemu se tačno radi.
Rađ zove Punit da proveri kako je Manmit. Kada on pita u čemu je stvar da se uradi običan test, Punit ga savetuje da lično popriča sa Manmit kako bi sve rešio.
Sledećeg dana, Manmit dobija poziv iz kancelarije gde je Bairav zamoli da dođe da porazgovaraju o Nebeskom gradu. Kada Manmit izađe iz kuće, Murari u vili Jadavovih upućuje Bairavove ljude da uđu u kuću i otmu Anmola. Rađ čuje njegov razgovor i pita ga šta namerava. Murari mu odgovara da je Bairavova naredba da otmu Anmola, što naljuti Rađa. Traži od njega ključ od Bairavove radne sobe i preti mu da će podići ruku na njega ako ga ne posluša. Ubrzo, Bairavovi snagatori upadaju u Manmitin stan i traže od Punit Anmola na sat vremena. Manmit je zgranuta kada je Vidja krišom nazove i ispriča šta se dešava, odjuri iz kancelarije. Bairav je zbunjen. Kod kuće, Punit odbija dati malog zbog čega joj zaprete nožem pod Vidjin vrat. Stiže Rađ koji im se suprotstavi i traži da ostave dete, kako se usuđuju. Jedan od njih ga gurne zbog čega Rađ izvuče pištolj i traži malog. Ovi su primorani da mu daju Anmola. Baš u tom trenutku stiže i Manmit koja pogrešno shvati situaciju videvši da Rađ drži pištolj prema Punit i Vidji sa Anmolom u naručju. Ona ošamari Rađa koji slučajno povuče obarač. Punit vrisne Manmitino ime.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site