Sherdil Shergill – 71. epizoda - Manmit podstiče Nirali da se bori za svoja prava!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 71. epizoda – Manmit podstiče Nirali da se bori za svoja prava!

By  | 

Sherdil Shergill – 71. epizoda – Manmit podstiče Nirali da se bori za svoja prava!
Manmit objašnjava Bairavu da pošto je juče rekao da posao koji radi Nirali, mogu i sluge, rekla je Nirali da uzme slobodan dan pa će joj se ona pridružiti. Nirali paniči, želi da se izvini Bairavu. Manmit joj govori da zna da ona nju nikad nije prihvatila kao snahu, ali ona nju gleda kao majku, a ne bi nikada dozvolila da njenu majku neko ne poštuje. On će se njoj izviniti. Govori joj da se spremi, odu vani na ručak. Murari govori Bairavu da nema ručka od kuće, to neće prestati dok se on ne izvini. Pankuri govori da je Murari zvao i rekao da je Bairav zaprijetio da će ih izbaciti iz kuće ako se stvari ne vrate u normalu. Manmit govori da to neće dozvoliti. Bairav stiže kući. Manmit, Pankuri i Nirali dolaze nasmijane. Rađ sve posmatra. Manmit podsjeti Murari da je Pankuri kćerka kuće i ima sva prava, a on ne. Murari dolazi u sobu i zatiče Nirali sa Pankuri koje će gledati serije, neka ide Bairavu. Bairav ga ne pusti u sobu. Rađ govori Manmit da je ponosan na nju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *