Sherdil Shergill – 70. epizoda - Manmit brani Nirali pred Bairavom!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 70. epizoda – Manmit brani Nirali pred Bairavom!

By  | 

Sherdil Shergill – 70. epizoda – Manmit brani Nirali pred Bairavom!
Manmit je šokirana kada Bairav polije Nirali bokalom vode i odmah priđe da joj pomogne, ali i da se suoči sa Bairavom. Nije joj jasno kako može tako da postupa, a sve i da je ppogrešio, red je da se izvini. Nirali nije samo njegova supruga, ona je Pankurina i Rađova majka, Dipuova i Radeova baka, a pre svega je žena.
Gunđan opet preti svekrva da izvuče novac od Rađa, a to sve ponovo čuje Punit.
Iako Bairav neprestano upozorava Rađa da ućutka Manmit, Rađ se složi sa Manmit i traži od njega da se izvini Nirali. Bairav međutim izjavi da se već generacijama nijedan muškarac u njegovoj porodici nije izvinio jednoj ženi, ponižava Nirali da je ništavna i na Manmitinu konstataciju da mu je podigla dom i decu kaže da sve te poslove mogu obavljati i sluge. Nakon njegovog odlaska, uplakana Nirali se složi da je Manmit u pravu, ali da se ovo danas nije trebalo desiti.
Gunđan nasamo moli Rađa da joj pomogne inače će joj se brak rasturiti.
Rađ dolazi kod zamišljene Manmit u sobu. Podjednako je šokiran, ali uveren da njegov otac mnogo voli Nirali. Manmit konstatuje da je Nirali ovo već sigurno doživela u četiri zida, a da je Bairav voli, ne bi je onako ponizio pred svima. Rešena je da ga natera da se izvini Nirali.
Rađ krišom predaje Gunđan deo novca i moli je da ga obavesti ako joj opet zaprete.
Sledećeg jutra, Manmit je nešto isplanirala, iako Nirali i Pankuri malo negoduju. Bairav zatekne prazan sto, na šta ga sluga obavesti da će on skuvati šta poželi jer je Nirali danas uzela slobodno. Bairav i Murari su šokirani kada vide da Nirali i Pankuri imaju pedikir. Manmit ga podseća da je izjavio da ženske poslove mogu obavljati i sluge.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *