Sherdil Shergill – 72. epizoda - Manmit saznaje da Nirali zna čitati!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 72. epizoda – Manmit saznaje da Nirali zna čitati!

By  | 

Sherdil Shergill – 72. epizoda – Manmit saznaje da Nirali zna čitati!
Rađ flertuje sa Manmit, ona ga zeza. Provode romantičan trenutak zajedno. Bairav se budi tokom noći i ugleda kako Murari spava u hodniku. Budi ga i pozove u svoju sobu, ne može spavati sam. Prošlo je 50 godina od vjenčanja, a on i dalje ne može spavati sam, vodio je čak i na putovanja. Murari legle kraj njega, ali Bairav veli da je navikao spavati uz zvuk Niralinih narukvica. Manmit i Rađ na korak su do poljupca kada Murari pokuca na vrata. On traži Manmitine narukvice jer Bairav ne može zaspati bez tog zvuka. Rađ veli da ona već spava, pa ih ne može dati. Bairav na doručku kaže Nirali i Pankuri da sjednu za sto pa ih ponižava kako su nepismene koje nisu ništa radile sem odgajanja djece. Da su ikada vidjele kancelariju i posao, pa da imaju toliki stav, a ne da očekuju da se on izvini nekome kao što je Nirali. Izviniće se samo ako nešto uradi sama, ide ismijavajući je. Svi su uzrujani zbog njegovih riječi. Klijent čeka Manmit. Ona dolazi sa Nirali i Pankuri. Odvede ih u njihovu kanceriju. Njima se sviđa tu. Mišra donosi bilans da provjeri. Nirali ukaže na grešku, Manmit je šokirana kako ona zna čitati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *