Sherdil Shergill - 66. epizoda - Rađ je ljut na Manmit!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 66. epizoda – Rađ je ljut na Manmit!

By  | 

Manmit poziva Nirali da joj se pridruži na pres konferenciji. Predstavi je kao svoju svekrvu i ona objašnjava o molitvi. Rađ se vraća srećan sa posla, govori da je imao odličnu prezentaciju i klijenti su bili zadovoljni. Manmit je srećna zbog toga. Ipak ne ispriča mu za dramu oko molitve. Husain nazove i kaže Manmit kako su klijenti ljuti nakon Rađeve prezentacije i možda će izgubiti najvažnije klijente. Žele čuti njenu prezentaciju, zovu je da dođe. Ona se složi i pita da ne kažu Rađu. Međutim Pankuri je čula dio razgovora. Govori roditeljima da će Manmit da uništi Rađov dogovor. Rađ vidi da se Manmit sprema i govori da trebaju na večeru da proslave. Ona ga slaže da ide vidjeti prijateljicu i ubjedi ga da on ostane kući. Yadav dolazi kod Rađa i govori da bi treba da provjere nešto i da svrate po dokumenta. Manmit drži prezentaciju. Klijenti joj čestitaju udaju za Rađa. Yadav dolazi u kancelariju i namjerno povede Rađa u salu za sastanke. Rađ vidi Manmit i odlazi ljut. Manmit govori da mora tražiti oproštaj od Rađa jer ga je lagala. Husain joj govori da mu je trrbala reći istinu kako je napravio problem zbog loše prezentacije. Yadav, Nirali i Murari huškaju Rađa protiv Manmit. On je ljut i povrijeđen.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *