Sherdil Shergill – od 77. do 80. epizode - Manmit je okrivljena za Prijankin pobačaj!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – od 77. do 80. epizode – Manmit je okrivljena za Prijankin pobačaj!

By  | 

Sherdil Shergill – od 77. do 80. epizode – Manmit je okrivljena za Prijankin pobačaj!
77: Nakon što je objavila lažnu trudnoću, Prijanka radi na tome da na sve moguće načine izmanipuliše Manmit. Kasnije, Bairav saopšti advokatu (da to Manmit čuje) da je odlučio da celu imovinu prepiše Prijankinom nerođenom detetu. Bairav, Murari i Prijanka kuju zaveru protiv Manmit.
78: Policija stiže u vilu Jadavovih da uhapsi Manmit zbog izvođenja rodnog testa na Prijankinom detetu. U međuvremenu, Priianka se pretvara da ima pobačaj i krivi Manmit za tragediju. Kako će se Manmit odbraniti u ovoj situaciji?
79: Rađ odlučuje da napusti Bairavovu kuću zajedno sa Manmit i Anmolom. Kasnije, Bairav se razbesni kada Nirali pokuša da izbaci Prijanku iz kuće. Hoće li Nirali moći da se izbori protiv njega?
80: Nakon što je Rađ otišao od kuće, Murari mu se u kompaniji suprotstavi i pokušava da ismeje Manmit. Međutim, Rađ se obruši na njega zbog idiotskog ponašanja i naređuje mu da ode. Kako će Murari reagovati na ovo? 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site