Đuvala je besna jer su je Roli i Simar prevarile!

Indijske Serije

Simar – 02.06.2014. – Đuvala je besna jer su je Roli i Simar prevarile!

By  | 
Falaq Naaz - Đanvi

Falaq Naaz – Đanvi

Prevod: Jeca

Đuvala potpisuje papire i kaže Sari i Tari/Simar i Roli da je Bharadwaj kuća sad njihova kao i okolina kuće. Roli i Simar su jako srećne. Ona kaže da će Bharadwaj kuća biti prazna danas i ona će im predati ključeve. Ona potom ode. Svi su srećni. Mano grli Staramajku. Staramajka ode i zagrli Roli i Simar. Simar kaže da ne bi uradile to bez svih njih. Roli pita kako se to desilo. Sankalp kaže da im je Kanha pomogao u zadnjem trenutku i da je sve to bila Staramajkina ideja. Mano kaže da je njena sestra (Staramajka) tako dobro glumela.
Staramajka: “Dobili smo natrag našu kuću. Hajde da zahvalimo Bogu.“
U toku je slavlje u Bharadwaj kući. Svi jedu slatkiše.
Đuvala dođe: “Vau, ovo je super! Vi slavite vaš poslednji trenutak ovde. Dobro je da ste se predali. U suprotnom, uništili biste moju sliku. Sedam dana je gotovo pa tako i rok. Sad hajde, napustite ovu kuću. Bharadwaj kuća sad ima novog vlasnika. Volim da te vidim takvu, Staramajko. Konačno moraš da napustiš ovu kuću.“
Roli i Simar dođu tu kao Sara i Tara.
Roli: “Đuvala Devi, ova kuća pripada Staramajki i uvek će pripadati.“
Đuvala je šokirana. Prem i Sid takođe uđu. Sid kaže da su oni tu. Oni uđu.
Prem kaže da oni znaju da se tuku. Roli kaže da je vreme za nju da sazna istinu. Sid otkrije svoj identitet (skine masku, bradu i turban). Đuvala je zapanjena. Prem, Simar i Roli urade isto to. Đuvala ne može da veruje, šokirana je. Đuvala kaže da je to dobar trik, ali sama Bharadwaj kuća neće dobiti ništa, ona ima papire od celog kraja/naselja.
Simar: “Šta ako su ti papiri bili o celom komšiluku?“
Roli: “Đuvala Devi, pročitaj šta si potpisala.“
Simar: “Kamo sreće da si poslušala Birjua. Papiri kažu da si prenela na naše ime celo naselje.“
Roli: “Trebala si da čekaš. Dala si nam sve papire.“
Kinđal (kaže Đuvali): “Ubila si mog muža! Nikad nećeš biti srećna!“
Verma (takođe kaže Đuvali) : “Ti zaslužuješ ovo. Sad idi u pakao!“
Sudžata kaže da su njihove kuće različite, ali su oni ujedinjeni. Oni joj se svi smeju i prozivaju je. Đuvala im kaže da ne znaju njenu moć, uništiće ih sve, zapaliće ih u njenom besu.
Đuvala izađe. Ona im kaže da će platiti za ovo. Ona viče, kad iznenada Birju ugleda medije. Birju kaže da misli da je dosta pričala. Mediji počnu da je kritikuju. Reporteri počnu da postavljaju pitanja. Đuvala ode odatle.Kinđal se zahvali Roli i Simar što su im vratile kuće. Mano kaže da bi trebala da se organizuje žurku povodom toga. Staramajka se složi i kaže da će orgizovati žurku za sve njih, moraju da dođu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Roli, Simar i Đanvi su u sobi. Simar maže kurkumu na Đanvine povrede. Roli joj kaže da je trebala da se čuva, finale je jako blizu. Đanvi im ispriča sve. Kaže im o Bua ji-inom (tetkinom) uslovu.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site