Simar – 30. i 31.05.2014. - Đuvala potpisuje papire!

Indijske Serije

Simar – 30. i 31.05.2014. – Đuvala potpisuje papire!

By  | 

Simar – 30. i 31.05.2014. - Đuvala potpisuje papire!

Simar – 30. i 31.05.2014. – Đuvala potpisuje papire!

30.05.

Đanvi kaže da Bakti nije kakva se čini. Ona kaže da mora da razgovara sa Simar i Roli o tome.

Đuvala i ostali su na putu. Da bi zadržao Đuvalu, Sid kaže da je vreme za jelo. Oni odu u restoran. Sid šalje Sankalu poruku u kojoj ga pita da li su glumci spremni. Đuvala razmišlja kako oni troše mnogo vremena, a ona ima mnogo toga da uradi. Roli razmišlja kako ne mogu ostati više tu i kaže da ide u kupatilu, a ustvari ode i izbuši gumu na autu. Sid joj stavi ruku na rame i kaže da je ponosan na nju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sankal kaže kako će naći tako mnogo glumaca u tako malom vremenu. Sudžata kaže kako će spasiti njihovu kuću, moraju da urade nešto. Đanvi dođe tu. Svi su šokirani videvši njenu nogu. Sudžata je pita šta se desilo. Đanvi kaže da nije ništa, samo joj se staklo bilo zaglavilo u nogu. Ona pita Staramajku šta nije u redu. Staramajka kaže da će joj sve objasniti, a zatim kaže Sankalu da javi Simar i Roli da su našli glumce.

Đuvala sa Roli, Simar, Premom i Sidom. Radnici su tamo. Simar i Roli su srećne. Radnici su ustvari Bharadwaj porodica. Đuvala krene da potpiše dokumente i pita gde je plakat/tabla kompanije. Kuši se seti da je zaboravila to.

31.05.

Sid kaže da oni prave novu tablu sa njenim imenom. Kuši je uplašena da će Đuvala videti da su članovi Baradwaj porodice radnici. Đuvala reši da prošeta okolo pre nego što potpiše. Uma slučajno padne ali pokrije lice pre nego što je Đuvala vidi. Simar i Roli su šokirane videvši svoju porodicu kao radnike. Roli pod izgovorom odvodi Đuvalu daleko od radnika. Đuvala vidi pravu tablu ali Simar i Roli nađu izgovor da odu na čaj. Ona (Đuvala) kaže Đanvi da otkrije lice, Đanvi to i uradi, ali je Đuvala ne prepozna. Đuvala se konačno složi da potpiše papire, ali joj Birju kaže da opet pročita. Pošto Simar i Roli prete da će otkazati sve, Đuvala potpiše. Bharadwaj porodica je srećna jer je pobedila.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *