Đuvala zatiče Simar, Roli, Taru i Saru zajedno!

Indijske Serije

Simar – 27.05.2014. – Đuvala zatiče Simar, Roli, Taru i Saru zajedno!

By  | 
Sara i Tara ugledaju Simar i Roli

Sara i Tara ugledaju Simar i Roli

Roli kaže Simar da su prava Tara i Sara (sestre strankinje) došle na zabavu i jako su ljute. Sid i Prem priđu pravim sestrama i pitaju kako mogu pomoći. Sara im kaže da se neke dvojnice prerušavaju u njenu sestru i nju i koriste njihova imena. Sid kaže da mogu videti te dvojnice, a onda pita kao Prema gde je Đuvala. Prem odgovori da je na sastanku. Sid mu kaže da onda povede sestre u sobu i posluži ih, a on će kao otići da pozove Đuvalu. Birju kreće napolje da pogleda je li sve u redu i Simar ga zadržava. Sid kaže čoveku iz obezbeđenja da odvede Saru i Taru u sobu. Sara im kaže da hoće da vide Đuvalu, pita kuda ih vode. Hoće da se vrate na zabavu. Sid odgovori da će im sve objasniti. Dvojnicama se ništa neće desiti, ali ako vide njih dve, Đuvala će misliti da su one u stvari dvojnice i narediće da ih smaknu. Simar i dalje zadržava Birjua.
Tara kaže da te dvojnice hoće da potpišu ugovor sa Đuvalom u njihovo ime, moraju je videti. Prem i Sid joj govore da će uskoro doći, ali je Sara jako ljuta i neće da čeka. Hoće da se vrati. Prem pokušava da ih zadrži. Tara preti da će se i na njih žaliti. Dolaze Roli i Simar i Tara i Sara ne mogu da veruju šta vide. Roli i Simar im ispričaju celu priču. Kažu im da koriste njihova imena za nešto dobro. Sara kaže da će ih uništiti tako, kako da im veruju. Simar ih moli za razumevanje, moraju povratiti kuće. U sobu uđe Đuvala i ne može da veruje šta vidi. Prava Sara kaže Đuvali da su ona i prava Tara Roline i Simarine rođake. Došle su u posetu. Đuvala kaže da je to lepo i tera Birjua da ih posluži. Nakon nekog vremena dolazi policija. Roli i Simar su šokirane. Roli kaže policiji da su ih zvale jer su mislile da su na zabavi neke dvojnice, ali se ta zabuna stvorila zbog njihovih rođaka. Policija odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *