Simar - 17.02.2014. - Khushi uspeva da se izvuče!

Indijske Serije

Simar – 17.02.2014. – Khushi uspeva da se izvuče!

By  | 

Simar - 17.02.2014. - Khushi uspeva da se izvuče!

Simar – 17.02.2014. – Khushi uspeva da se izvuče!

Billo kaže Sankal-u da ona ne može biti na funciji. Može li to porodica sutra angažirati? Njena koža je alergična i ona ne može skinuti masku. On kaže: gosti su počeli pristizati, uradio bih to vrlo rado, da si me pitala ranije. Sve što mogu sad da uradim je da ću zamoliti majku da završi s ovim što je prije moguće.
Billo zove Bobiy-a i zabrinut je što će se desiti. Simat kuca na vrata i govori: hajde Sonia, svi te čekaju. Billo je zabrinut šta sad da radi. Ona stavlja gohghat i izlaz iz sobe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Simar je vodi niz stepenice. Svi su sretni što je vide. Mausi ji kaže: provjeri da li je očistila lice ili ne. Mata ji pita da počnu ritual. Verma tetka kaže pusti mene da počnem prva.Verma tetka i jedan brat se raspravljaju ko će prvi početi. Mata ji kaže:oboje možete početi zajedno. Oni se pomjeraju prema naprijed da skinu ghonghat, u međuvremenu Jhanvi počinje vrištati od bolova. Svi se okreću prema njoj. Sujata zove Prema i Sida oni silaze dole. Neko sugeriše nešto Mata ji kaže ne njoj treba nešto lijekova.

Billo ide gore i zove Boby-a. Ona kaže maska je spremna. Doktor je došao i rekao Jhanvi uredu je. To se dešava u trudnoći. Nemate se o čemu brinuti. Verma tetka kaže: jadna djevojka. Da je imala dobrog muža ona nebi patila ovako. Druga gospođa govori ovdje niko nezna hoće li ona provesti život sama s djetetom. Simar kaže ona nije sama, mi smo s njom. Komšija govori: što god vi kažete dijete će uvjek osjećati očevu odsutnost.

Gledatćete: Čovjek hvata Boby-a i odvodi nju unutra. On kaže ona je uskočila u Sankal-u sobu. Mausi ji pita Roli da zovu policiju. Billo je izbezumljena.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *