Simar (2000. ep.) 18.12.2017. - Roshni otvori kutiju i vidi svoju budućnost

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2000. ep.) 18.12.2017. – Roshni otvori kutiju i vidi svoju budućnost!

By  | 

Pari pokušava da ubije Staramajku gušeći je jastukom. Roshni dolazi i vrišti. Svi se okupe. Ona im govori da je vidjela crnu mačku u sobi. Pita Staramajku da li je dobro. Staramajka potvrdi, neka idu spavati. Simar veli da će joj izmasirati stopala, sjedne na krevet. Roshni ode do Pari i pita je zašto je pokušala ubiti Staramajku. Pari joj govori što je vidjela u kutiji, Roshni veli da ne vjeruje u te gluposti, ići će i pitati Simar.
Pari veli da joj neće reći. Rooshni ode. Pari misli kako je Simar sakrila i od Prema. Roshni dolazi do Simar i pita je da li joj može dati tu kutiju da ostavi nakit. Simar veli da ne može, neka je ne pita ponovo. Roshni misli kako je Simar uznemirena, misli da pita Pari za pomoć. Pari leži pored stepenice i viče da je pala. Simar drži kutiju i ostavi je kod stepenica i ode da joj pomogne. Roshni dolazi i otvori kutiju. Vidi svjetlo i ona ugleda Piyusha kako grli neku ženu i onda kako nju probode nožem zbog te žene. Šokirana je i misli kako je Piyush ne može izdati. Simar se sjeti kutije i trči pitajući Sanđanu da uvede Pari u sobu. Roshni je zabrinuta. Simar uzme kutiju i odnese je u sobu. Sanđana veli Par da će joj nanijeti mast. Pari veli da joj napravi mlijeko od kurkume. Roshni govori Pari da je vidjela budućnost, Pari misli kako je vidjela da je Staramajka ubija i misli kako treba da uradi nešto. Roshni dolazi u sobu. Piyush je pita da mu servira hranu. Roshni misli da provjeri njegov telefon. Pogleda i vidi da nema nikakvih dokaza o aferi sa drugom.
Najava: Simar misli da otvori kutiju prije nego to neko drugi uradi. Krene da je otvori.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno