Prave Sara i Tara stižu na Đuvalinu žurku!

Indijske Serije

Simar – 26.05.2014. – Prave Sara i Tara stižu na Đuvalinu žurku!

By  | 

Simar - 26.05.2014. - Prave Sara i Tara stižu na Đuvalinu žurku!

Simar – 26.05.2014. – Prave Sara i Tara stižu na Đuvalinu žurku!

Simar kaže da kada je dogovor jednom poništen, oni neće raditi više. Ona i Prem odu. Birju predlaže Đuvali da naprave zabavu za njih (strankinje). Đuvala kaže da je to dobra ideja.

Šanti i Đanvi ubeđuju Anuranga da dozvoli da Đanvi nastavi sa takmičenjem. On pristane. Đanvi mu se zahvali.

Verma obaveštava Simar o žurki. Prem kaže da ne trebaju da idu. Simar kaže da trebaju da idu jer nemaju mnogo vremena. Oni uđu unutra. Svi su depresivni. Simar pita šta je bilo. Sudžata joj kaže da je polovinu kuća je Đuvala već preuzela, a ostali ljudi su otišli kod nje da joj tek predaju svoju imovinu, Roli i Sid su otišli da ih zaustave.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Roli i Sid pokušavaju da zaustave ljude. Oni kažu da je Đuvala jako moćna, ne mogu da idu protiv nje. Roli ih moli da im daju 48 sati. Oni se slože.

U novinama izađe reklama/najava  o žurki. Đuvala zove Simar da pita da li je videla. Simar kaže da jeste i da će doći. Roli obaveštava Simar da su prave Tara i Sara došle u Indiju. Simar je šokirana, ispriča sve porodici. Svi su zabrinuti. Simar kaže da će biti u velikoj nevolji ako one pročitaju novine.

Prave Tara i Sara su zapanjene pročitavši novine, pitaju se ko je Đuvala. One odluče da odu na žurku. Cela porodica je zabrinuta kako da ih zaustavi. Roli kaže da moraju da saznaju gde žive i da im ispričaju celu priču i da ih zamole za pomoć. Oni zovu mnoge hotele ali ne uspeju da saznaju gde su.

Simar, Prem i Sid stižu na zabavu. Đuvala pita gde je Tara (Roli). Simar kaže da će uskoro doći. Novinari ih slikaju, ali ih Simar zaustavi i kaže da ne voli da ih slikaju. Đuvala kaže Birjuu da izbaci sve novinare. Simar kaže Đuvali da neće promeniti svoju odluku (u vezi saradnje sa njom).

Prave Sara i Tara stignu na zabavu i kažu recepcionaru njihova imena. On kaže da je Sara Segol već tu. Sara kaže kako može da ih zaustavi, oni su imitatori. Takođe kaže da su zvali i policiju. Roli ih čuje i obavesti Simar.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *