Siročad - 81. epizoda!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 81. epizoda!

By  | 

Šengul ponovo pravi probleme. Cijela porodica opet zbog nje ispašta. Ajlin dolazi sa Gonul da im kaže da isprazne kuću jer je sada kuća njena. Svi su šokirani njenom izjavom i traze objašnjenje od Šengul. Šengul plače zbog situacije u koju je dovela. Berk je bijesan na majku. Pita je kako je mogla tako nešto uraditi.

Dok je porodica Eren, u očajnom stanju, prinuđena da napusti svoj dom i traži mjesto gdje bi položila svoje glave, Ajla nema namjeru da se vrati nazad. Dok Akif pokušava natjerati Nebahat da mu oprosti, beskućnik Omer, zajedno sa svim svojim prijateljima, započinje potpuno novi posao kako bi zaradio novac. Orhan, koji je obuzet očajem što ne može pronaći rješenje za porodična iskustva, primoran je donijeti odluku koja će šokirati cijelu njegovu porodicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *