Spone ljubavi 139. epizoda!Magnolia beži iz zatvora.

Brazilske serije

Spone ljubavi 139. epizoda!Magnolia beži iz zatvora.

By  | 

Spone ljubavi 139. epizoda!Magnolia beži iz zatvora.
Magnolia planira da pobegne iz zatvora. Hercules prizna da je posetio mamu. Leticia razgovara s Tiagom. Antonio se naljuti i zamoli ga da napusti sobu. Salete žali što ima samo potporu naroda, ne i stranke. Dr. Lago ne nalazi kompatibilnu koštanu srž za Leticiju. Mileide moli Venturinija da ne našteti Salete. Helo žali što nije uz kćer.

Pedro takođe strahuje za njeno stanje. Silvia i Jara podupiru Cira. Antonio želi spavati kod Leticije. Tiago pokuša poljubiti Marinu, ali ona ga zamoli da ode. Hercules sazna da Tiao i Pedro pate zbog Leticijine bolesti. Yara poziva Juninha na ručak u Cirov stan.

Luciane moli Venturinija da zaštiti Salete. Misaelu ne odgovara Flavijin posao. Helo teško podnosi kćerinu bolest. Ima neki loš predosećaj. Magnolia beži iz zatvora.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site