Srce mafije 65. i 66. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 65. i 66. epizoda!

By  | 

65 epizoda
Hizir odlazi da pita Nazli treba li se razvesti od Merjem, ali ona mu ne daje odgovor. Merjem za to vreme poziva Hizira na večeru sa njenim advokatom kako bi se dogovorili o razvodu ili mogućem pomirenju. ipak veče završava tragično. Viktor je naredio ubIstvo Hizira, ali umesto njega strada netko sasvim nedužan. Ilijas je besan i pokušava naći osobu koja je postavila bombu.

66 epizoda

Merjem je uz Omera i teši ga kako će sve biti u redu i kako će ozdraviti. Čakirbejlijevi pokušavaju sakriti istinu od Hajrije, ali ona sve saznaje. Hizir govori Zejnep kako je za njihovu porodicu najbolje da su svi na okupu i kako samo tako niko od njih neće stradati. Zejno mu pokušava objasniti pravi razlog čina njene majke. Advokatica Ozgur uverava Merjem kako neće dobiti brakorazvodnu parnicu, ali ona ne želi odustati od svog plana. Hizir pronalazi utehu kod svoje majke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *