Srce mafije 113. i 114. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 113. i 114. epizoda!

By  | 

Srce mafije 113. i 114. epizoda!
113. epizoda
Mafijaši za stolom moraju još jednom pobediti svoje razmirice ako se žele suprotstaviti svom zajedničkom neprijatelju. Merjem je takodje prisiljena da povuče neke poteze, dok Džejlan ne miruje. Ona preti Merjem kako će joj uzeti supruga. Jedna Alparslanova tajna izbija na površinu i Hizir je šokiran. Izdaja mora biti kažnjena smrću.

114. epizoda
Hizir je suočen sa dosada najozbiljnijom odlukom u životu. Ono što je saznao o Alparslanu je dovoljno da njegova glava bude skinuta. Pitanje je koliko je Hizir spreman ići u situaciji kada mu je srce slomljeno. Džejlan ima opasan plan kako pridobiti Hizira i poraziti Merjem, ali sprovodi ga sporo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site