Stogodišnje čudo - 6. epizoda!

Turske Serije

Stogodišnje čudo – 6. epizoda!

By  | 

Sureja dolazi i vuče Hariku, govori joj da odu. Sureja je pita za narukvicu na ruci, zna li čija je? Harika je ubjeđuje da to nije Ešref, već Kemal. Harika odlazi sa Kemalom i pita zašto joj je dao narukvicu koju je njegov otac kupio Sureji. Sureja je slomljena, plače.
Kemal govori Turgutu da bi volio da Sureja umjesto njega nikad nije ostarila, kamo sreće. Harika ga upozori da ako bude morala birati između njega i tetke, izabraće tetku.

Kemal zaprijeti Sureji pred svima, istina će izaći na vidjelo. Govori pred svima da ta vila nije samo Surejina, i on ima udio u njoj. Naredi im da mu pripreme sobu, ima dovoljno mjesta za sve.

Nakon njegove izjave, Harika poludi, šta priča to, kako se može useliti. Sureja je bijesna.
Tajanstvena osoba sa kapuljačom vreba oko njihove vile. Kemal govori Turgutu da će platiti ko god to bio. Napadne ga i napadač ga probode nožem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site