Sulejman velicanstveni 132 epizoda,Huremina bolest napreduje - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 132 epizoda,Huremina bolest napreduje

By  | 

nova-hurem-u-trecoj-sezoni-unistit-cu-sve-svoje-dusmane-504x335-749825Huremina bolest napreduje

Bajezit dolazi na Selimova vrata sa svojom vojskom. Nurbanu želi otići, ali Selim se oblači ide pred Bajezita. Hurremino srce ne može gledati borbu svojih  sinova. Zumbul skriva Hurreminu bolest od njenih sinova.Jedna osoba saznaje tu tajnu i to uzrokuje da borba među sinovima ode potpuno izvan ravnoteže. Bajezit se suočava s velikom izdajom. Selim je izraziTo ljut na Nurbanu koja je naredila ubIstvo njegovog  brata. Hurrem želi da Selim ubije Nurbanu. Selim izrazito nisko ponižava Nurbanu.
Mirhimah koja želi nastaviti viđati Petra bez Rustemova znanja, nalazi se u zabranjenoj ljubavi. Kada Rustem shvati da se romanca zaista  događa, nastaje ogroman bes. Hurrem sultanija se suočava s činjenicom da umire. Dok Sulejman potajno želi ponovno sjedinjenje s njom, saznaje najgore moguće vesti.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Bajezit, koji želi objašnjenje od Selima, dolazi u Manisu sa svojom vojskom. Nurbanu preklinje Selima da pobegne.Selim rizikuje sve i susreće se s Bajezitom. Dok se dva brata bore do smrti, svi su šokirani Hurreminim dolaskom. Kada Hurrem ugledan netrpeljivost među dvojicom braće, ona se ruši. Zumbul čuva Hurreminu tajnu o bolesti, no tajnu saznaje netko potpuno neočekivan
. Ništa više nikad neće biti isto. Selim traži od Nurbanu objašnjenje zašto je naredila Bajezitovo ubistvo. Prema Hurrem, njena kazna je smrt. Selimova savest mu neću dozvoliti da naredi njeno ubistvo, ali njegova odluka će ipak do kraja uništiti Nurbanu.
Uvjet oprosta koji Bajezit nudi Selimu je šokirajući. Mirhimah se tajno nastavlja sastajati s Petrom. Sokolović, koji želi povrediti Rustema, daje Pedra kao poklon Mihrimah. Kada Rustem to čuje, on naređuje njegovo ubistvo, a i to je poslednja slamka među Mihrimah i Rustema. Hurrem oseća da je njen čir prilično opasan te da joj je i kraj blizu. Kako bi otopio led među njima, Sulejman pravi korak napred. Kakogod, vest koju dobija od Zumbula, kao bodež probada njegovo srce.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site