Tevfik dobija naređenje da eliminiše Dževdeta

Turske Serije

Ti si moja domovina – 41. i 42. epizoda – Tevfik dobija naređenje da eliminiše Dževdeta!

By  | 

Tevfik dobija naređenje da eliminiše Dževdeta

41: Da bi se vratio u grčku armiju, Dževdet se okreće protiv Ešref paše. Ipak to i dalje ne dokazuje da on nije izdajnik. Ova situacija primora Dževdeta da donese odluku. Da bi dokazao lojalnost, dat mu je ultimatum koji ga stavlja u tešku situaciju. Pitan je da upuca Ešref pašu u centru grada.
Ešref upozorava Dževdeta da ako mu se nešto des, ima pismo koje će biti poslato Grčkoj vojci objašnjavajući pravu Dževdetovu misiju. Povuće Dževdeta zajedno sa sobom. Dževdet je primoran da odluči jer osjeća da je njegova dužnost i obaveza prema Mustafi Kemalu paši da se vrati misiji.
42: Pogubljenjem Ešrefa, Dževdet je unapređen u čin generala. Dobija vijest da je engleski agent stigao u Izmir. On (Dževet) radi zajedno sa kapetanom Jakupom da sazna ko je taj agent i šta želi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ono što saznaju primorna ih da spriječe veliku zamku koja je planirana.
Azize je ushićena kada sazna da je Ešref ipak živ. Ona ponosno i srećno prelazi na misiju eskaliranja glasa žena. Tevfik koji je dobio nova naređenja da eliminiše Dževdeta, sada ima šansu da uradi tako. Ima sopstveno mišljenje povodom Ešrefa i novog engleskog agenta Chalesa.
Jildiz prati Hilala, ne odustaje od Leon. Ali Kemal vidi svog oca kao izdajnika i želi da ga nauči lekciju.
Picture source: www.izleyiciplatformu.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *