Ukradena ljubav – 110. i 111. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 110. i 111. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – 110. i 111. epizoda
110:
Ezekijel čeka Pedra u njegovoj kancelariji da bi ga ubio, i dok čeka taj trenutak da se suoči sa njim, on pregleda kamere koje su u Nadijinoj sobi, čuje kad ona prizna Viktoru da je njen muž imao nesreću i da je ostao osakaćen. Pedro stiže spreman za ono što mu Ezekijel može uraditi, međutim, od prvog trenutka ga ismeva zbog nesreće koju je imao, pored toga mu potvrdi da je Nadija trudna i da nosi dete svog ljubavnika. Marija nastavlja sa svojom opsesijom prema Alehandru, uverava da će jednog dana ona biti vlasnica njegove ljubavi i da bi to ostvarila razmišlja da kaže da je ona bila ta koja je pronašla testament njegovog oca. Dominga je ispitivana od strane policije o pravoj Benhaminovoj porodici i ona prizna da je samo poznavala Grasijelu, koja je bila njegova ljubavnica tokom mnogo godina. Sandro je odlučan u tome da Grasijela bude njegova, tako da je upozorava da neće mirovati dok se ona ne nađe u njegovom zagrljaju.

111: Sad kad Pedro već zna da Nadija čeka Viktorovo dete, kaže joj da se ne brine, jer će ga se uskoro rešiti, dok Nadija pati čuvši ovo. Ezekijel je odgovoran/zadužen za Viktorov nestanak po Pedrovom naređenju i namešta da sve izgleda kao nesreća, tokom tog razgovora Pedro ga pita za dokument o nasledstvu Benhamina Almontea, Ezekijel bez straha otkriva da ga Adolfo ima. Viktor veoma siguran kaže Alehandru da već ima pilota i spremne papire da ide sa Nadijom u Gvatemalu. Esmeralda moli Mariju da ne izlazi iz svlačionice tokom noćnog šoua jer će biti mnogo ljudi koje poznaje a među njima i Alehandro. Marija bez stida izlazi prerušena iz svlačionice i pleše pred Alehandrom, on je gleda i oseća da je poznaje odnekud.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site