Vampirski dnevnici - 112. i 113. epizoda

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 112. i 113. epizoda

By  | 

1-1 112. epizoda

Četiri meseca kasnije, Elena provodi strašno vreme noseći se sa Dejmonovom smrti jer se vratila na Whitmore koledž zbog druge godine studija. Ona uzima droge koje joj Luke daje da bi videla Dejmona, ali ubrzo joj se razviju nuspojave koje je čine nasilnom. Kerolajn traži način da skine čin koju su Putnici stavili na granicu Mystic Falls-a. Tajlor se prilagođava da bude ljudsko biće jer počinje da dolazi na Whitmore dok njegova osećanja prema Liv rastu. Met se zaista zabrine nakon što Džeremi nastavi da nosi sa Boninom smrću tako što spava sa raznim devojkama i pije alkohol. Alarik, nakon što se vratio, provodi vreme navikavajući se da živi život vampira. Stefan, koji je počeo da radi u garaži, nakon predaje, nije pogođen gubitkom Dejmona i Boni, već odluči da nastavi sa normalnim životom. Elena pita Alarika kako se nosi sa tim što je vampire i traži od njega da je natera (da joj izbriše sećanje) da zaboravi Dejmona.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

113. epizoda
Znajući da mora da se pomiri sa Dejmonovim gubitkom, Elena se okrene ka Alariku da joj pomogne da nastavi sa životom. Da bi Alarik mogao da je opčini da zaboravi da je ikad volela Dejmona, Elena mora da prizna trenutak kad je prvi put shvatila da ga voli. Kerolajn i Enzo pokušavaju da ubede Stefana da se ne preda u vezi Dejmona, ali Stefan je odlučan da započne novi život daleko od svega što ga podseća na Dejmona. U međuvremenu, Met brine za Džeremija koji provodi vreme sa Sarah, misterioznom devojkom koja je nedavno stigla u Mystic Falls. Na drugom mestu, Tripp, voditelj programa zaštite zajednice, prizna Metu koja je njegova povezanost sa gradom. Na kraju, pošto je druga strana uništena, Dejmon i Boni se nerado drže zajedno da bi razotkrili misteriju gde su i kako da se vrate kući. Dejmon i Boni otkriju da su zarobljeni u vremenu a takođe otkriju i da je neko u kući sa njima.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site