Vampirski dnevnici - 144. epizoda! - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 144. epizoda!

By  | 

capture-20160314-143426

Damon spašava Matta i Bonnie dok mu Caroline krišom ubrizgava vrbenu. Stefan ima uznemiravajuće halucinacije posle pakla o njemu i Damonu kako tonu pod vodom. U njegovim halucinacijama,Damon čak predstavlja pretnju po njegovu i Carolininu vezu (Damon zadržava Stefana od bježanja iz pakao-života,u namjeri da pobjegne,drugi mora da ga pusti.) Okovani Damon uvjerava Stefana da on neće imati psihotičnu pauzu. Ubrzo,Henry-ijeva duša počinje uhoditi Damona. Tyler se pokazuje za kupanje Carolinine bebe. Pod Julianovim vođstvom,Mystic Falls je sada loš/vještački dom za njegove vampirske prijatelje. Otkriveno je da će se Alaric odseliti u Dallas i Caroline to teško prihvata jer na kraju mora da se razdvoji sa blizancima. Matt je uhapšen od ženske policajke koja se zove Penny koja kasnije ispituje njegovo drveno oružje.Nora i Bonnie zabrinuto planiraju da se suoče sa nemilosrdnim legendarnim lovcem na vampire nakon što Nora dobija X-označene omotnice tj. upozorenje o njenom dolasku. Damon se sreće sa prestrašenim Tylerom forsirajući ga da ga odvede da vidi Elenu. Kada Damon otvori Elenin kovčeg,nalazi Henry-ija. Optužuje pripremljenig Tylera,ali na kraju ga gurne od beton. Ovamo Henry savjetuje Damona postigne slobodu puštajući ono što koči njegovu pravu monstruoznu prirodu. Razljućeni Damon pokušava se riješiti Henrya zapalivši kovčeg. Dok gleda kako gori,Henry se ponovo pojavi i govori da je zapalio nju za dobro,što ostavlja Damona slomljenim. U povratku kući,Stefan uvjerava Damona će on uvijek imati njegovu podršku,Damon je bez teksta,nemoćan da otkrije da nema više njegovog razloga da diše i živi…On je ubio Elenu.
Naracija naprijed u vremenu od trenutne tačke tj. radnje:
Dallas- nova stanica: Matt je postao grub. Oslobađa Caroline koja je kidnapovana i govori joj da izađe i ostane izvan vidokruga prije nego žena koja lovi dobije šta želi. Caroline je šokirana Mattovom promijenom u ponašanju i činjenicom sa je on udružen sa lovkinjom (ženom koja lovi).

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno