Vavilon 4. epizoda, drugi deo!

Turske Serije

Vavilon 4. epizoda, drugi deo!

By  | 

Vavilon 4. epizoda, drugi deo!

Sulejman otpušta Ajše.Ilaj je u šoku, pa joj on pokazuje da je zapravo ona pretukla Hakana.Irfan se nalazi sa prvim ulagačem.Ulagač želi da povuče svoj novac. Da li Irfana očekuje još novih problema ili će se ulagač predomisliti? Irfan pokuša da ubedi ulagača. Govori da bi mu se za 10 meseci kapital udvostručio. Pita Egemana da li mu je rekao da ako dovede još ulagača, njegova zarada se dodatno uvećava. Egeman se pravda da je na to zaboravio, ali rudnik je kapacitet, više zlata, više novca.Irfan dodaje da to važi samo za njihove prve ulagače.

Mert prilazi Ifranu na neočekivani način, traži od njega posao i kaže mu da zna da je izgradio Ponzija. Irfan ga otera, te se vraća ulagaču.Ulagač napomene da će za dva meseca uložiti novac, ali sada ga mora povući, ženi sina, a mlada želi da se kupi kuća. I drugi ulagači dolaze da im se vrati novac.

Tokom proslave zbog firme, Eda dolazi sredjena.Ilaj je ljubomorna, pa pita Egemana da li se tako ponaša žena koja kući ima bolesno dete. Još neko saznaje da Deniz nije Ifranov, već Egemanov sin…

Sve epiyode serije Vavilon

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site