Vavilon 5. epizoda!

Turske Serije

Vavilon 5. epizoda!

By  | 

Vavilon 5. epizoda!

Sulejmanova žena organizuje eksploziju u Ilajinoj kući. Irfan spašava Ilaj. Sulejman dolazi i odvode je u bolnici. Policija ispituje Irfana i Sulejmana kako bi razotkrili sve u vezi slučaja.Zahvaljujući Irfanu, Ilaj je dobro. Eda saznaje da je Irfan u bolnici, pa odmah dolazi.Ipak, tamo je čeka neprijatno iznenadjenje. Ona je saznala da je Irfan spasio Ilaj život. Izgleda da je i Sulejman sumnjičav, pa organizuje večeru kako bih se zahvalio Irfanu. Na večeri su Egeman, Ilaj i Erfan sa Edom.Sulejman pita Egemana da su on i Ifean drugari iz detinjstva, ali ga pita kako se poznaje sa Ilaj.

Tokom razgovora, Eda i Ilaj provociraju jedna drugu. Irfan odlazi sa ženom u stranu i pita je da li zna šta radi, ako Sulejman sazna za njegovu i Ilijaninu prošlost ubiće ga. Sa druge strane, Sulejman se udaljava kako bi prisustvovao telefonskom razgovoru.On je obavešten i od strane svog čoveka sa kime je sve Ilaj razgovarala. Čovek mu kaže i da sve ukazuje da je bomba podmetnuta u Ilijinoj kancelariji.

Sve epiyode serije Vavilon

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site